El nostre equip

Vols conèixer al nostre equip? Cada un dels nostres membres està especialitzat en una àrea concreta i això ens permet donar un servei més professional i donar una resposta ajustada i satisfactòria als nostres clients.

Andreu Peñalver

Advocat i Assessor

L’Andreu Peñalver és llicenciat en dret per la Universitat Oberta de Catalunya. Va realitzar un post grau en Comptabilitat a l’IDEC, un curs de gestió de Pymes, juridic, fiscal i laboral al Centre d’Estudis financers.

Gestiona l’àrea jurídica de l’empresa exercint la funció d’advocat i assessor fiscal.

Anna Ortega

Tècnica Laboral

L’Anna Ortega és la cap d’administració del despatx i la nostra tècnica laboral. La seva formació es basa en la gestió administrativa i laboral i compta amb una àmplia experiència en el món de l’assessorament a empreses i treballadors. 

El seu «expertise» es basa en un ampli coneixement dels sectors més recurrents de la nostra cartera de clients, com són principalment, l’Hostaleria, el Comerç i la Construcció.

Paqui Martínez García

Tècnica Comptable

La Paqui Martínez és la cap de comptabilitat del despatx i la nostra tècnica comptable de societats, amb una sòlida formació comptable i amb una dilatada experiència com a comptable a petites i mitjanes empreses.

Actualment gestiona la comptabilitat del grup DK8 i té sota la seva responsabilitat la comptabilitat de totes les societats clients del despatx, a més de supervisar la comptabilitat dels autònoms.

Noelia Espinosa

Advocada

La Noelia és llicenciada en Dret per la Universitat de Girona i actualment està cursant un Màster en fiscalitat a la Universitat Oberta de Catalunya.

Està integrada al Departament jurídic del nostre despatx exercint funcions d’advocada processal, i essent la mà dreta del nostre soci fundador i Advocat titular del despatx, l’Andreu Peñalver.

La Noelia és la responsable del compliment per part del nostre despatx de la normativa de protecció de dades i a la vegada també realitza tasques de suport a les diferents àrees del despatx com Laboral i Fiscal.

Alex López

Administratiu

És integrant del departament fiscal i comptable del despatx i l’encarregat de les comptabilitats de molts dels nostres clients autònoms que actuen com a empresaris individuals, l’Alex tot i la seva joventut, te una base comptable molt solida i molt bones habilitats en el desenvolupament de les seves tasques diàries.

La seva formació está basada en un Cicle Formatiu Grau Mitja de Tècnic en Gestió Administrativa i un Cicle Formatiu Grau Superior de Tècnic Superior d’Administració i Finances.

VISITI’NS

Carrer de Begur, 54
17200 Palafrugell, Girona

CONTACTI’NS

infoassessors@dk8.cat
Tel. 972 302 758
FAX 972 610 542

HORARI D’OFICINA

Dil-Dij 09:00-13:00 y 15:30-18:30
Div 09:00-14:00